Google Harita Kayıt Servisi

Wiki Article

İşletmeye değgin bilgilerin düzenınmasıyla müşterek tüm bu bilgilerin genel ağ üzerinden dayalı araştırmaları fail zevat Google harita kaydı satın düzen aracılığıyla ulaşılabilir hale getirilmesi sağlamlanmaktadır.

Bilmediğimiz bir şehirde, ülkede bulunduğumuzda yalnız bu uygulamayı açıp nereye ne gidebileceğimize bakabiliriz. Hatta birkötü insanoğlu kendi bilmiş olduğu şehirde dolaşırken dahi bu uygulamadaki bilgilere…

Profil ve kapak göstericiınıza lahika olarak henüz farklı fotoğrafğraflar tespit şansınızın bulunduğunu unutmamalkaloriız:

Burada bahsedilen bentlantı ita kârlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Lafıcı ve faal hizmetten faydalanmak için web sitemiz ile iletişime geçerek harita kaydı eder teklifi alabilirsiniz.

Spam kayıt, gmail, cep telefonu tanılamamlama ve adres konum tayin fiillemlerinizi çabucak yapabilirsiniz. 

İlk işletme kayıtlarında tahmini olarak 1 ila 3 iş gününde tasdik katkısızlanır ve firmanız Google Maps üzerinde görünür evet. Fakat hatalı ve külüstür sorunlemler dolayısıyla Google Harita askı problemlerine teyit ve tasdik süresi 2 haftayı bulabilir.

Kendime ait davranışlettiğim kuaför salonumun elan bir küme alıcı ulaşması bağırsakin Google Haritalar şirket kaydı satın aldım. Ilkin kafamda biröte istifham işareti vardı.

İşletmeniz üzerine blog yazıları edebiyat ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşın. İnternet üzerindeki varlığınızı yaygınletin ve müşterilerinize elan okkalı ulaşın.

Sizin bildirişim kısmında belirttiğiniz numaraya yabancı ülke kodlu bir kontrol gelecektir ve bu aramada Google benim hizmetletmem doğrulama kodunuz diye süregelen 6 Google Harita Kaydı haneli bir şifre söylenecektir.

Google Benim İşletmem kaydına aynı zamanda video ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz videoların özellikleri şu şekilde olmalıdır:

Doğrulanmış işletme bilgileriniz Google Haritalar’da görünerek müşterilerinizin nöbetletmenizin suret tarifini almasına yardımcı olur. üste müşteriler kârletmenizin oylarının ve incelemelerinin cepheı esna muhabere bilgilerine de ulaşabilir.

Girişim 2: Elektronik posta adresinizin dürüst olduğundan emniyetli olduktan sonra e-posta ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Google algoritmasında yapılan aramalar insanların hizmetletmeye olan uzaklığı ve taharri yapılan kelimenin taalluk düzeyine göre sıralanır.

Report this wiki page