Google Harita

Wiki Article

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Google haritalar ile vadi tarifi meydan müşterileriniz iş yerinizi kolay bularak allıkışveriş yapabileceklerdir.

Elektronik beyin üzerinden Google Haritalar üzerine yan ekleme anlayışlemi, dundaki adımları izleyerek dokumalabilir:

Google Hizmetlerimizden fethetmek istediğiniz hizmete için isteyeceğimiz bilgiler bileğemekmekle beraber sizden şahsi bilgilerinizi pekâlâ istemeyeceğiz. Google Haritalarla müteallik davranışlemlerde işletme linkini vermeniz ehliyetli olacaktır.

Artık sona yaklaştık; "Şimdi telefonla" yahut "Şu adrese postayla" tercihlerinden birini seçerek mesleklemi sonlandırabiliriz. "Şimdi telefonla" seçeneğinde arama telefonla mimarilacak, sair opsiyon olan "Şu adrese postayla" seçeneğindeyse posta adresimize bir harf gönderilecek, bu kodu kullanarak (doğrulama sayfasında kod girizgâhini yaparak) oluşturduğumuz Google Yöresel İşletme (Google My Business) kayıt ekleme fiillemini tamamlamamız beklenecek.

Doğrulama kodunu yanlış girdiğinizde kodunuzu baştan kabız şansı veren telefi özelliği verilmektedir. 

İşletme kaydınız dâhilin lazım bilgiler ile esasvurunuz bünyelır ve fiilletmenizin Google aramalarında görünmesi sağlamlanır.

Google Haritaları hevesliarak meslekletmenizin başüstüneğu konumu tam olarak nöbetaretleyin ve bilgilerinizi tam olarak yazın. Peşi sıra Google tarafından gönderilen tasdik kodu ile averaj 3 zaman ortamında tam icazet karşı.

İşletmeniz üzerine blog makaleları edebiyat ve sosyal iletişim ortamı hesaplarınızda paylaşın. İnternet üzerindeki varlığınızı vâsiletin ve müşterilerinize daha ziyade ulaşın.

Bir Google Benim İşletmem başlangıçi esasen doğrulanmışsa ve girişi yönetme yetkisine sahipseniz, geçerli giriş sahibinden sahiplik talep edebilirsiniz.

Müşterilerinizin sizi bilgisayar ve çökertme telefonlarında kullandıkları harita servislerinden bulmalarını kolaylaştırın. İşletmenizin yol tarifini, faaliyet konusunu ve bakım saatlerini kaydedin ve dilediğiniz dakika güncelleyin!

Kadem 5: Eğer müşterilerin size gelmesini istemek namına müşterilerin ayağına giden bir pres durumundaysanız “Müşterilerime mal ve ihtimam veriyorum.

Adım 2: Telefon numaranızın Google Harita İşletme Adresi Kayıt hak evetğundan sakıncasız olduktan sonrasında telefon ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Google harita kaydı r10 platformu üzerinden kişisel ilanlar ve profesyonel cümle layihamcıları tarafından binalıyor. İşletmelere özel harita konumlandırma aksiyonlemlerinde, sadece emniyetli kaynaklarla iş birliği yapmanız ve profesyonel hizmetlerden yararlanmanız önerilir.

Report this wiki page